Otroligt tröttsamt...

Jag orkar inte aktivera datorn... ja det är otroligt jobbigt att öppna luckan och trycka på ON-knappen! Jag (och ni stackare som läser) får nöja er med mobil inlägg, heja min app!

Jo, det är så här. Min lägenhet svämmar över med tvätt. Ren och smuttsig. Detta kanske ingen tycker är konstigt då vi är en barnfamilj men nu ska ni få höra. Jag har ett tvättberoende utan dess like. Jag hittar alltid tvätt. Jag liksom letar efter saker hemma bara för att få tvätta för att jag älskar att ha rena saker, allt mjukt går ju nästan att tvätta liksom. Ja även hårda! Ni som följt mig länge kanske minns att barnens leksaker (lego och smådjur) också får en och annan omgång i maskinen. Men nu, nu har jag verkligen fått ett bakslag.

Allt började egentligen när hösten kom. Inte månaden höst, utan temperaturen och fuktigheten. Då insåg jag att tvätta allt hemma (i min älskade maskin som fungerar lika bra efter snart 4 år) inte går, inget torkar! Det har tagit upp till 3 dygn för att saker och ting ska bli torrt och på 3 dygn har jag hunnit tvätta MINST 4 maskiner, och vart hade mitt tvättställ och min lägenhet tänkt att få plats med domb? Nej. Ni förstår matten går inte ihop! För att ta detta lite kort så bestämde jag mig för att börja tvätta i tvättstugan! Bonade en tid förra torsdagen, knallade ner och... jag hade ställt in mig på fel dag!!! Suck, ja det kan ju hända den bästa. Kollar tiderna, söndagen är ledig, ännu bättre! Går upp och tröst tvättar en maskin. Tänker inte mer på det.

Söndagen kommer. Jag börjar redan vid 8 preppa med att tvätta 2 maskiner så jag kan utnyttja tiden MAXIMALT i tvättstugan till att torka och tvätta. Lyxtvättar även barnen ryggsäckar. Klockan blir 4, tide. är inne. Packar på mig 4 fulla kassar, åker ner i tvättstugan. Träffar killen som har tiden före mig som ber om ursäkt för han haft sakerna 5 min längre än han får (artig!). Kastar ett öga på tvättavlan, inser att näääe, det är inte den 26 i dag va? Frågar killen och han bekräftar det. Nej, det är det inte! Jag har inte alls bokat om min tid! Könsorden var många och så här en vecka innan mensen så kände jag hur det brann innanför ögongloben. Tårarna var nära för en felbokad tvättid. Jag måste ju vara psykiskstörd. Så nu har jag en lägenhet med tvätt hängandes på varje garderobsdörr, element, torkställ och underklädssnurran (luftfuktighet så man får frissigt hår). Inte nog med det så svännar tvättkorgen över och barnens utekläder är så lortiga så de knappt är rosa längre vid ärmslutet.

Jag har faktikt större bekymmer än detta, men det finns nog inget jag stör mig mer på just nu! Jag blir stressad! Inget hinner ju torka heller.

Det fina är ju att jag i vart fall kom ihåg att byta tiden denna gången. På söndag, om en drygt vecka fick jag tid (och medan ni läser detta rycker mina nerver i ansiktet av irritation sammtidigt som jag försöker le bord problemet...)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0