Lite om allt möjligt

Vilken otroligt härlig söndag det har varit! Vi (jag, Carl och Eva) har varit i Jönköping och blivit matade med foton som Evas farfar tagit (han var fotograf), Köttgryta (varför gör gamlatanter så god mat?) och KAKOOOR min absolut svagaste punkt just nu när jag är på smällen! Härlig att bara få gå runt, lyssna på andras prat om förr i tiden och massor med konstiga namn och sedan få äta, jag önskar så att min gammla fanns kvar + bodde närmare...

Imorgon är det tenta, blä för det! Menmen det är en tenta jag skjutit upp i *hosthost* 1 år ungefär =( Allt är så mycket roligare än att plugga just nu, alltså allt är roligare än vad det är annars ocskå + att det är skit svårt att läsa om alla 100 olika saker man ska göra, jag får läsa om en text ungefär 3 gånger för att förstå... det är inte så att jag är extra trög men plötsligt ändras texten från; tidigare i förskolan...bebisens säng, när ska jag bädda den? undrar vad jag ska packa ner i BBväskan, undrar vilka kläder som är bekväma efter ett snitt...inte thights kanske, det borde nog trycka på för mycket? vad gör jag om inte amingen kommer igång? jag kanske ska be Carl typ suga på brösten innan så det lixom rinner till mjölk med en gång så tror alla att jag är västa urmodern med massor av mjölk! eller...nja, kanske ska pumpa? OJ! just det vart var jag i texten? så har man plötsligt vänt blad och får vända tillbaka igen och börja om... Hopplöst med andra ord!

Bebisen stångar mig! hela tiden, tjejen i magen har börjar bli tjurig (som sin mamma typ...jag är små sur helatiden, svårt att leva med men ändå får jag höra att jag är skitsnygg och älskad varje dag!)) och rör sig mer än någonsin förr, höga ljud är inte alls poppis och nja....inget egentligen passar fröken verkar det som, fast det känns som hon sover på rätt goa tider...jag vet ju inte riktigt om bebisar i magen har samma rytm när dem kommer ut men OM så kommer jag nog bli lycklig mamma som får sovaaaaa!

Förrseten så blev inte byrån målad, men det gör inget, det får bli i veckan! ska passa på och se om jag hittar söta bilder man kan göra schabloner av som vi sedan kan typ...trycka på byrån!

förresten (igen)! jag lägger in en bild från vändningen på sjukhuset, bjussar på mig själv lite, den är sjuk kul och ful! 


hahahaha! seupp för valen!

Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Embla hade inte samma dygnsrytm utanför magen iaf :P I magen var hon ofta vaken på natten men inte utanför

2008-12-15 @ 10:16:08
URL: http://blackwinged.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0