Sorgensdag

Idag är dagen jag rensar ur min garderob för jag tillslut insett att, "nej, mina kläder passar faktiskt inte längre"!
Det blir bara mindre och mindre kläder kvar på galgarna och  lådorna...hej då alla kläder vi ses aldrig igen!
Okej, så darmatisk ska jag kanske inte vara, byxor, kjolar och annat ska jag ju lägga undra tills det förhoppningsvis passar igen. Grejen är att jag inte kan lägga undan alla mina byxor heller för då har jag inget att ta på mig på bena, fast jag inte kan knäppa dem ett dugg får jag ha dem på mig och "knäppa" med en gummisnodd mellan knappen och hålet för knappen... Gylfen är alltid nerdragen....vilket resultetar i att jag måste ha långa linnen innan jag kan ta på mig något annat över som också helst det ska vara långt nog så att det täcker knäppningen...

Det är inte bara kul att vänta barn, nej faktiskt inte! Jaja, då tänker la ni, "men köp ett par mammabyxor då!" JAAAA! men vet ni att det konstar pengar som jag inte har just NU + att jag se skit löjlig ut i mammabyxor, det får lixom magen och allt fett runt om att samla ihop sig och väcka sig på ett obehagligt sätt...jag vill helst gå naken!

Förövrigt så rör det sig mer eller mindre helatiden i magen nu och nästan varje kväll när jag ska lägga mig lixom "glider" det upp på ena sidan och blir stenhårt, då passar jag på att peta lite tills det lixom glider iväg igen =)
Det är skit cool när det rör sig och nu börjar det kännas mer och mer för varje dag så till och med Carl kan få känna sig lite delaktig i det hela.

Jobb och fynd

Ännu en dag som gått. Från kl 10 till typ 1 satt jag och ringde runt till diverse ställen, såsom CSN, Högskolan, Försäkringskassan med mera...
Vilken tid det tar! Satt i 27minuters kö för att komma fram till en tant på försäkringskassan som ändå inte kunde hjälpa mig...skitkärring!
Jaja! Jag har i alla fall fått klart med skolan att jag får fortsätta min utbildning fast jag ligger liiite efter! WOHO åt det! Skulle inte skolan godkänna så hade jag inte fått CSN och utan CSN inga pengar, inga pengar ja.... ni förstår!
Efter allt ringeri gick jag till Nelly (Nelly.com) för att jobba, ganska mycket att göra nu när alla höstkläder kommer och blir fotade, allt ska ju upp på sidan så fort som möjligt! Förresten så har Nelly lagerutförsäljning och fyller på med nya kläder varje dag till priser som är så sjukt låga så alla har råd att shoppa snygga märkeskläder! Själv så shoppade jag för 890 pengar idag, 1 jacka och 2 klänningar till mig + 2 t-shirts, 1 kofta och 1 jacka till Carl! fattar ni BILLIGT!!

Over and Out!


Helgen som gått

Bröllopet i lördags var det finaste jag varit på! (jag har i och för sig bara varit på ett innan). Man kan ju inte låta bli att vilja gifta sig, i alla fall lite. Tänk att få vara fin och att folk säger sådär underbara saker om en! Det var Carls kusin Frerdic(K) som gifte sig och idag sticker han och hans Maria till Afrika på safari! Dem ska tälta på savannen! Helt galet, men gud så kul det låter! Jag höll mig för tårar hela bröllopet (trots att jag gråter för det mesta just nu, när jag är ensamn i alla fall) , hade jag börjat så skulle jag nog inte kunna ha slutat. Det är sjukt vad känslig jag har blivit nu när jag är gravid, kan lixom sitta och kolla tv, ex. Våra bästa år på 3:an (som för övrigt är det sämsta som finns) och lipa för att nu kanske Steffano Dimera är tillbaka i serien! eller andra töntiga saker som jag tänker på ex. tänk om Carl blir påkörd på vägen hem! BUHUUUU! Lagom nördig man är!

Det var i alla fall lördagen. Söndagen var suger mysig, Carl fick lite städnoja och fixade iordning alla skåpen i köket och jag fixade planering inför veckan med jobb, skola och andra viktiga saker. Vi bjöd även Carls mormor och morfar från Jönköping på fika (Eva, Carls mamma var också med) och senare kom Lina hit och fotade min mage! Vi ska ha ett lite projekt, hon ska få fota den när bebisen är 20, 25, 30, 35 och ev. 40 fullgångna veckor, ska bli skit kul! Sedan raggade jag lite på Lina som också ska börja plugga här i Borås, att hon mer än gärna fick sova här på veckorna ibland istället för att pendla från Herrljunga! (KOM IHÅG DET NU LINA!) Senare på kvällen unnade vi oss 4kg godis, tre filmer, massor med läsk och chips som avslut på helgen! Helt underbart!

Färgning igen!

Sitter här nu med färg i håret igen. Gårdagens färgning fick sådär, alltså en konstig blandning mellan ljustbrunt och mossgrönt blev det och det är ju inte helt okej, speciellt inte med tanke på att jag ska på bröllop idag om ca 3,5 timmar...
Hoppas vid gud att detta blir bra! Resultatet får jag se om ca 20 min när det är ursköljt, sedan ska håret torkas, plattas (ev. lockas) och ansiktet ska sminkas...måla naglarna ska jag ocskå hinna! Shit! Jag undrar om jag hinner, skjutsen kommer om 2 timmar!

SKYYYNDA!

8-åringar som vaxar sig!

Uppdrag Tenta, jobb och städ gick sådär...städ gick mest sådär...jag väljer att färga håret istället, från blont till brunt,(igen på minde än en vecka!) Hoppas det blir bra och så jag känner mig lite fräsch och snygg det kan behövas, känner mig allmänt skruttig just nu faktiskt!

Idag höll jag på att bli galen när jag läste en artiket i tidningen Metro om att barn, småflickor från 8 år varxar sina små kroppar! Allt ifrån bikinilinjen till benen! Detta händer (ursäkta, känner mig som 1000 år typ) såklart i USA, vart annars?! På salongerna har de till och med rabbaterade priser för flickor från 8 år, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det är helt sjukt och förjävligt att småbarn ska bli utsatta för sånna jävla fasoner! Det värsta av allt är dessa föräldrar som tar med sina döttrar dit för att göra detta, helt sjuka mäniskor!
Okej, om det var av medicinska skäl men detta är ren jävla fåfänga AV FÖRÄLDRAR...MAMMOR! Man undrar ju hur vissa tänker alltså, får jag någonsin en dotter så jävlar ska hon inte få raka benen ens förens hon är 90 år! eller inte, men jag menar 8 åringar som tar bikinilinjen, hallå? det behöver ju fan inte ens jag göra!


Tenta, jobb och städ

Jag gör ett försök igen att starta en blogg.
Fan alltså, jag måste säga att det är tråkigt att skriva i något så fult när man kikar runt bland sina favvo-bloggar som är så fina, jag måste ta och fixa i orgning den! men när och hur? Jag är verkligen totalt värdelös på det där med koder och hit och dit, det får helt enkelt bli någon annan son fixar den, haha! 

Nu ska jag i alla fall iväg om ca. 10 min, som rubriken visar...Tenta (omtenta för typ 3dje gången!!!), jobb och sedan hem och städa. Alltså det är inte lätt med skolan när man inte gör det man ska i tid, nu har det gått så långt för min del att  jag kanske inte får söka till min nya kurs...ojdå?! vad händer då? shit alltså jag vill inte ens tänka på det nu. Man får hoppas att tanten på högskolan bestämmer sig snarast och godkänner att jag pluggar vidare!
Jaja, efter tentan ska jag till det mindre stimulerande jobbet på Nelly.com, alltså jag fixar vissa av deras bilder som läggs ut på nätet och efter typ 20st så får man kramp i handen och ont i huvudet annars är det toppen! Jag tjänar en slant + att jag får kika på alla snygga grejer innan alla där ute får det! haha!
Skit samma, nu måste jag faktiskt sticka! Jag kanske skriver en rad ikväll ocskå


RSS 2.0