Tjockis på heltid



Ser gott ut eller hur? Detta var min lunch idag, råris, avokado och makrill i tomat. Det är faktiskt skitgott ihop, och nyttigt! Jag kör på en ny livsstil nu när Carl har "lämnat" mig ensam med maten, och stilen är nyttigt och enkelt. Och vad är lättare än att koka ris i 10 min och öppna en burk, slaffsa upp det på en tallrik och dela en avokado! Inte mycket i alla fall. Imorgon blir det tonfisksallad, också lätt som en plätt!

Anledningen till att jag gör detta nu när Carl har åkt är för att jag verkligen vill tappa ett par eller vad sägs som 10 kilo. Carl är inte så mycket för de nyttigheter som jag gillar (linser, qinoa och råa grönsaker, eller hur pälsk!) så nu när han är borta kan jag göra som jag vill. Det är så mycket lättare att göra rätt om man är ensam eller om man är två om samma grej, och jag gör det ensam nu. Carl sa att han hade tappat 7 kilo sedan han åkte när jag pratade med honom igår, så jag får fan ta och ligga i lite nu! Använda mig utav alla de bra magövningarna Anne gav till mig också så det blir lite fast mellan huvudet och tårna.

Det har ju i alla fall gått bra hittills, ingen inhandlat godis och inget ätit. Inte ens den goda choklad glassen i frysen har jag ätit av, ååå vad duktig jag är! Vi får la se hur länge jag håller fast vi min nya livsstil... 1 vecka till i alla fall... får vi väl hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0