En torr bebis

Tyra är typ torras i världen!
Allt började med hormonpletor för ca. 2 veckor sedan. Det kom ett par enstaka prickar i ansiktet från dag till dag men i samma tackt som de kom så försvann dem också...Trodde jag! Det kom bara fler och fler, tillslut var hennes lilla ansikte fullt med prickar som såg ut som små finnar. Det ploppade även upp i nacken och några på bröstet. 

Som vilken orolig mamma som helst frågade jag alla i min närhet ink. BVC-tanten vad det kunde vara, kan det verkligen vara hormonpletor som kommer i så massor?! Det måste ju vara något jag ätit eller något som hon inte tål! Men visst var det hormonpletor fick jag som svar från både höger och vänster ink. BVC-tanten.
Tanten på BVS som för övrigt heter Maria sa även att på vissa barn kan de bli torra fläckar tillslut...men då skulle det bara vara att smörja in henne med bebiolija, OM det nu skulle bli så. Och så blev det!
Nu sitter jag här med världens torraste Tyra. Hon ser ut som en liten reptil ungefär! Stackars liten, det har blivit så torrt på sina ställen så att det ser ut som det ska spricka, efter noga extra kollar så gör det såklart inte det! smörjasmörjasmörja


min torra bebis + pappa

Tyra har förresten fått jättefina kläder och skor i helgen!
En tunika och en tröja av sin farmor, en stickad "norsk"kofta av farmors kompis och ett par Lacost skor av Amalia (skorna fick vi för längesen, men vi bytte dem i helgen till en större str. så hon kan använda dem i sommar när hon sitter i vagnen)

  
tunika och tröja


söt knapp på tröjan

 
kofta och skor

Kommentarer
Postat av: Theresé

och jag är avis på att du får ha en så söt och torr bäbis :)

tycker du våran hund är fin? hihi, roligt o höra...inte så många som tycker rasen är fin, men den hundrasen är så gossig o charmig att det finns inte :)

2009-02-16 @ 20:24:00
URL: http://theresesievanen.blogg.se/
Postat av: cicci

det e bara att smörja o smörja o sen kommer detgåbort...men det e inte roligt...men jag tror inte tyra har lika ont av det som du....som tur är..sen vill jag bara säga att dom skorna vr sååååååå söta!!!! =)

2009-02-16 @ 21:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0