5 månader!

Min bebis är hela 5 månader! Det går framåt för Tyra, hon blir mer och mer intresserad av saker runt om henne. Hon sover halva nätterna i sin egna säng nu vilket är HUR skönt som helst, det är egentligen mitt fel att hon inte sover där hela nättera för jag är alldeles för trött på natten för att sätta mig och amma henne och sedan lägga henne i sängen igen, så hon får sova hos oss. Tyra är ganska så matglad, det enda hon egentligen inte gillar är gröt... Vi ska testa banangröten istället för havregröten vi har nu och se om den kanske är godare, jag tror att gröt kan vara en bra start på dagen, annars får det väl bli bara banan. 
Hennes små pruttljud (munpruttar) fortsätter, det har blivt hennes nya sätt att prata, mindre roligt att bli spottad på menmen, what to do?
Mera då? JO men hallå! Hon kan ju snart krypa! det går både framåt och bakåt för henne på den fronten, alltså hon tar sig åt båda hållen och hon börjar bli bättre på att sitta upp ensam. Annars vet jag inget mera, klart att hon utveckas mycket men inga sånna där WOW nu kan hon det, utan allt hon gör nu tar ju lite tid att lära sig.






 
Äta, Krypa och Sitta är vad Tyra ägnat sig till den sista månaden

Kommentarer
Postat av: Jenny/Blackwinged

Banangröten är mycket godare kan jag ju säga, den har både Midas & Embla älskat. :D Duktig hon är på att krypa förresten! Embla har alltid totalvägrat krypa/ligga på magen, t.o.m nu, haha! :P Hon är en sittare

2009-06-09 @ 15:50:46
URL: http://blackwinged.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0