8, 7 dagar kvar

Suget på mat har lagt sig, jag är mest sugen på ingenting! Har verkligen tvingat i mig drinken idag, gick sådär. Jag funderar ärligt på att skita i detta nu, seriöst så får jag pengaångest över att köpa lönnsirap!

En flaska med 250 ml kostar 92 kr och jag behöver använda en flaska om dagen! Ja, ni kanske kan ränka ut resten, det blir helt enkelt skitdyrt! 920 kr för att vara exakt, 920 norska alltså och det blir i svenska ca 1090 kr...mycket pengar helt enkelt! För det skulle jag kunna klippa mig, färga håret och köpa en snyggklänning! Och det känns som att jag behöver klippa mig mer än att "svälta" ner mig några kilon.

Man kanske kan ändra lite på det hela? Bara göra en drink på citron, cayenn och vatten som man dricker hela dagen + att käka en knäckis på morgonen med makrill, en frukt på dagen och linser till middag? Eller...? Det blir ju ingen detox direkt då.

Jag ska tänka på det tills i morgon, men ärligt! 92 kr om dagen i 10 dagar, det är ju nästan 10 nya plagg till Tyra (inte för att hon behöver kläder men...).

Hur som helst! Idag skulle jag ju druckit 8 dl saltvatten, det blev inte rikigt så. Det har varit full rulle hela dagen + att jag faktiskt bajsat idag så jag behövde ingen alxering! Fortsätter jag med bara detoxen ska jag köra en i morgon annars käkar jag mina bajsfrön jag fått av Eva.

Tack och hej kluven tjej!


Kommentarer
Postat av: teddina

jag vet inte om du har varit inne på den här sidan, men här finns typ tusen tips om olika dieter etc. och om just maple syrup diet står det t.ex:



"Relaxed Version – this involves substituting breakfast, dinner or both these meals with 2–3 glasses of the detox drink. But you should still avoid sweets, processed foods, red meat, fried food, white bread, dairy products, coffee and booze for the remaining meals."



kolla runt på sidan lite! mycket intressant att läsa.



http://www.weightlossresources.co.uk/diet/maple-syrup.htm

2009-11-12 @ 06:48:31
URL: http://worldofteddi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0