Vet inte norrmän vad internetbanken är?

Här sitter jag igen efter kvällens uppstädande av dagens nerstökande. In och ut plock ur diskmaskinen, upphägning av kläder och invikning av kläder. Ihop plockandes av leksaker och upp plockning av Tyras mat/snacks som ligger överallt i lägenheten. Det är lite av dagens höjdpunkt att få städa undan, i lugn och ro + att det är så himla skönt att vakna upp i en renlägenhet.

Idag har vi även börjat packat resväskan inför onsdag. Ja, då åker vi till Sverige och avslutar det sista med vår lägenhet där, passar på att träffa familj/vänner och går på kalas. Det ska faktiskt bli jättehärligt att komma HEM! Jag har verkligen hatat Norge idag. Inte för att jag inte trivs, utan för att det är konstigt här. Jag har hatat Norge av de löjligaste anledningarna men det är ändå anledningar som gör livet lite enklare att leva, tex. som internetbanken det kan man visst inte använda på de norska hemsidor jag besökt idag om man skulle behöva (jag behövde!), det finns ingen välling här! och 4kantig skinka kostar typ 30 :- för 8 skivor! För det första finns inga 4kantiga grisar och för det andra så är det jättedyrt! Jag vill inte ens tänka på Norge mer för hela min romantiserade bild av detta landet blir helt förstörd!

Snart kommer Carl hem, han har med sig mat. Det hade han inte igår...för då kom han inte ens hem! Man måste visst lugna nerverna när man kollar på fotboll, när fotbollen är slut och lite efter det också. Löjligt tycker jag! Så nu får han slå sitt kast och det väl! Hoppas för hans del att han har med sig MASSOR med mat och läsk! Annars ska han allt få höra på vårlande mage och lite annat...! (sen så ska jag säga att det är ju ljöligt att i en stor stad att sista t-banan ska gå klockan 24...vad hände med nattrafik?)

Maaaten kommer snart!


"det är kul när det blir rent!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0