Dag ½ och 1 i Borås

Är Borås Sveriges regnigaste stad eller? Njae, jag tvivlar men idag har det banne mig regnat hemma i Borås alltså!

Vi kom igår efter 4,5 långa tåg timmar, det är så tråkigt när tåg blir försenade! Pappa hämtade oss i Götborg sedan var det ännu mera restid hem, när vi väl var framme vid slutstationen som var hemma hos Eva (Carl mamma) så var klockan halv 8 redan. Tyra skötte sig exemplariskt under resans gång, SKÖNT! Inget grinande och tjurande som är värst att nämna ens.

Vi var i alla fall 2 trötta tjejer igår och i natt, Tyra sov ända till halv 8 i morse! Vilket är + 1,5 timma mot vad hon brukar sova! Så himla skönt att nästan få vakna av sig själv, snacka om att känna sig utvilad alltså. Vilket var helt perfekt inför vår flyttstädningsdag idag!

Jag och min mamma möttes i stan idag vid halv 1, hon hade tänk att köpa med sig färdigt kaffe innan vi åkte till lägenheten. Men äh! Det behövdes ju inte för jag har kaffekokaren och kaffe kvar i lägenheten. Väl framme ville min mamma slappa med en kopp och en bit choklad innan hon började städa, så jag skulle vara så snäll och sätta på kaffe åt henne. MEN, som jag egentligen visste fast hade glömt av var att jag inte har el i lägenheten! Så det fick bli att springa ner till tvättstugan för att koka kaffe till mamsen. Vad gör man inte för sin mamma? Speciellt när hon kommer och städar de värsta, kök och badrum! När mamma fått sitt kaffe började hon städa kyl, jag började bära det sista som ska till förråd ner i vår källare och Tyra gick i sin gåstol. Min pappa och lillebror kom också över och hjälpte till med bärandet, så vi blev nästan klara med allt innan det blev mörkt i lägenheten. Det börjar verkligen skymma fort nu och utan el är det inte så lätt att få ljus. Vid 5 tiden ansåg vi att det var färdig städat och buret för dagen så dem åkte hem och jag gick till bussen, jag vägrar och gå när det spöregnar!

Passade även på att åka och hämta ut ett paket som jag fått, det visade sig vara jacka från Tradera. Ska packa upp och kika den i morgon, har inte hunnit det än faktiskt. Det var nog den roligaste saken jag fått på posten när jag varit borta. Annars var det bara massor med reklam och RÄKNINGAR! Fy fan alltså! Jag skojar inte när jag säger att vi har räckningar för över 20,000 pengar denna månade. Det gör ont i magen alltså! Men man får ju se på från den ljusasidan också, det är sista allting på räkningsfronten i Sverige nu, sedan är det bara hyra och el i Norge, allt annat ingår i hyran.

Puh! Nu ska jag nog varva ner framför TVn lite innan jag ska lägga mig. Imorgon har vi en fullspäckad dag också. Först BVC (spännande!!) sedan till Knalleland och köpa målarfärg och sedan till lägenheten för att måla. Ja, det kommer bli intensiva dagar detta känner jag redan nu!

God Kväll och God Natt alla!


Kommentarer
Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hallå. Tusen tack för din kommentar här om dagen!

Vad kul att läsa, man blir så otroligt glad av sådana kommentarer =)

Kul att du gillar bloggen också. H ane toppen fredag nu!

Kram

2009-10-09 @ 10:08:53
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Karin!

Nej nej! Inte på länge. Men lär hinna få en till innan jag har råd med en ny! :P

2009-10-10 @ 21:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0