En dålig dag

Man kan säga att Tyra minst sagt har haft en dålig dag i dag. Hon har varit mest ledsen och "klängig" hela dagen. Undrar vad det kan vara? Antagligen en kombination av massor av saker såsom, tänder, för lite mat och nja... kanske ont i huvudet, vad vet jag?


 
jag vill inte vara med!


Så vi har i alla fall spenderat halva dagen hemma i soffan eller på golvet, tillsammans, fästa vid varandra...hela tiden. Andra halvan av dagen har vi spenderat hos mina föräldrar. Det blev lite bättre då. Tyra lekte med morfar och mormor medan jag tog ett långt bad, det var härligt och välförkänt. Tyra blev i alla fall en glad(are) bebis efter vi varit där, men nu är hon ledsen igen. Det är nämligen sovtime! I måndags började vi med 5an på riktigt! Det har gett resultat på bara 2 dagar, helt fantastiskt att få sova ensam och sträcka ut sig ordentligt, inte oroa sig för att Tyra ska trilla ur sängen och behöva vara en mänsklignapp/snuttefilt. Nej, 5-min metoden är bra! I alla fall hittills.

Nu ska jag passa på att skrutta framför Tv:n men min lillebror och vänta på att True Blood börjar.

SovGott alla!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Jag hoppas min bloggtorka vänder snart :)



Ja, eller jag tänkte väl främst göra rönnbärsgelé. Ha aldrig ätit det själv, men hört att det ska vara gott till vilt och fågel. Vad tror du? Ska bara hitta något bra recept på internet, så jag vet hur man gör :)

2009-09-02 @ 21:58:19
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Postat av: Karin

Anki du är söt. Jag är hos Fredrik nu. Han springer och underhåller både mig och M. Tack fina människa!

2009-09-02 @ 22:07:47
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com
Postat av: Sara

Hej Anki!

Hur är allt med dig och hur går det med lilla tyra! Hon är ju helt underbart söt:D



Vi läser ju vår specialisering denna terminen så jag och en kompis valde utbytesstudier så vi ska läsa och ha praktik i England! Ska bli jätte kul, men jag är väldigt nervös.

När kommer du tillbaka till skolan?



Kram

2009-09-03 @ 18:19:54
URL: http://monch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0