Vill du ha min stjärt pappa?

Jag och Tyra har tillbringat den andra halvan av dagen med min familj. Det är alltid lika kul att vara med dem, för de är så konstiga. Ibland undrar jag vem som egentligen uppfostrat mig. 

Jag tror att min mamma lyckades få alla åkommor jag nämnde som jag har på mindre än 4 minuter, mest hade hon ont i ryggen, så ont i ryggen, jätteont i ryggen, oj vad on i ryggen hon hade, hon hade sååå ont i ryggen så hon nästan inte kunde gå. Jag sa att jag också hade ont i ryggen, men visst inte lika ont i ryggen som henne, jag visste visst inte hur hon kände.

Min lillebror frågade min pappa om han ville ha hans stjärt. Min pappa svarade "- Det beror på vilken stjärt du menar, hehehe" Min lillebror förstod ingenting, och så slängde han fiskstjärten i soporna.

Tyra har börjar ropa, A, AA, A! Det är jättekul och sååå gulligt! Vi tränar mycket på lampan också. "- Vart är laman, varät är lampan? Dääär är lampan, dääär" säger jag. Tyra titta upp mot lampan 3 ggr idag utan att jag sa där. Undrar om hon förstår på riktigt eller om det är en tillfällighet. Tyra har ävne bajsar ner (upp??) sig totalt idag, utan att jag märkte det förens vi skulle iväg! Det kuntade knappt något och när jag skulle byta innan vi skulle åka märkte jag att hon hade bajs i överallt! Att hon inte säger ifrån, hon är säkert bajsfetish!

I morgon kommer Carl hem, han säger att vi ska packa ALLt i helgen och flyttstäda. Jag undrar vart han tror att jag ska bo måndag tisdag och onsdag, ev. flera dagar...i källaren kanske? Nej tack!



Tyra pillar i sig marakoner

 
Tänkt, jag har gjort mig iordning idag!, Tyra och bestefar traska på Willys

 
Vart är lampan?, Tyra äter majbåge


Kommentarer
Postat av: Emelie, Mamma till David

Fina bilder! :D



Sv: Funderar på att lägga dom i kartonger :D Fast ska lägga dom i påsar först ;P Billigt och bra! :D Tack för tipset!

2009-09-11 @ 08:46:07
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: Erika

sötnosa!

2009-09-11 @ 20:21:54
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0