Besök hos min bästa Ann

BM idag.

Jag väger ….kg. Bara 1 kg + fortfarande enligt min beräkning. Enligt BM och inskrivningsvikten är det inga kilon upp. Tror jag glömmer min egen uträkning och kör på BM´s istället.

2 rör blod drogs det idag också, inte hemskt alls. Jag är inte rädd för nålar och tycker faktiskt inte att det gör ont heller. Men något i nål väg jag tycker är riktigt obehagligt är att få den satt i handen, speciellt när de sätter en sån där sak som ska sitta kvar ...blä! Den känslan får mig nästan att kräkas! Men något sånt var det ju självklart inte idag. Kissa i burk fick jag också göra.

Jag är i vilket all helt PERFEKT! Alla mina prover visade tipptopp! Man kan inte ha bättre utgångsläge än jag har! In you face(es)!

Ja, dem ska ju skicka blodet till sjukhuset också för att kolla om jag har HIV oså också. Det hade jag ju inte sist och jag har i alla fall skött mina kort rätt ...höhö!

Nu återstår bara att dra det jävla plåstret, det är det värsta av allt tycker jag!

ajajaj!


Kommentarer
Postat av: Nikki

Får ni så fina plåster? Här får man någon tejp som gör så ont så man vill dö när man drar bort den. (mina värden var också BÄST!)

2010-04-09 @ 18:04:35
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Pauline

Grattis till magen! :)

2010-04-10 @ 16:47:53
URL: http://sofiapaulien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0