Sovsurr!

Borde väl egentligen sova, men kan inte! Jag var så förbannat trött idag när jag lagt Tyra så jag somnade på soffan. Somnade ifrån en halvstädad lägenhet. Vaknade 1½ timma senare och insåg att jävlar jag somnade faktiskt, jag som bara skulle vila ögonen liiite.

Egentligen hade jag velat sova vidare men då vet jag vad som hade hänt, klockan 3-4 i natt hade jag vaknat och varit pigg som en mört. Så jag drog mig upp ur soffan, tog en alvedon och började städa klart. Nu är det bara bäddning av sängen kvar, eller snarare tillrättning av lakan i sängen kvar. Av någon anledning så korvar sig alltid lakanet i vår säng under natten/morgonen/dagen så att man måste bädda i ordning varje kväll. Jag skyller det på Tyra, i alla fall korvandet efter dagen.

Puuuh, även om jag är hur trött som helst och tung i huvudet så kommer jag inte kunna somna förens Carl kommer hem halv 1. Diskmaskinen är på och det låter som en hel orkester ut ifårn köket och kommer hålla på till ca kl 00, och jag kan ju inte direkt stänga dörren till sovrummet heller OM Tyra skulle vakna, snacka om dilemma...höhö!

Och inte nog med det så snurrar det för tillfället EN MILJON olika tankar i huvudet på mig, allt från ekonomiska bekymmer till försäkringskassans knäppa sjuksystem till om jag ska göra ett lapptäcke av Tyras gamla kläder som ändå skall slängas till om jag ska äta när Carl kommer hem (han är garanterat med dig mat!). Många onödiga och nödvändiga tankar som snurrar, och varför kommer dem alltid på kvällen/natten? Nästa gång Carl är ledig ska jag kanske ta mig en tänkardag, låter ganska vettigt!

 
Tyra och världens tråkigaste städmama


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0