Här kräks det!

Hela min familj är slö. Känns som att inget riktigt stämmer med barnen, dem vill bara sova och mysa.

Jag blir jättenojig med en gång. Vi har ju egentligen aldrig haft någon jättesjuk hemma, och det är det jag blir nojig för, att någon av dem ska vara just jättesjuka! Jag har i alla fall listat ut att Tyra antagligen har magsjuka (det listade Carl ut redan igår). På dagen igår klagade hon på magont och matvägrade mer än vanligt, men nejnej det tänkte väl inte jag på mer än så. Hon är ju hittepå hypokondriker och magvägrar i perioder... Men när hon efter 3 skedar middag spydde massor och la en bajja av det gula slaget så sa Carl att det måste vara något.

Icke att jag trodde på det. Hon hade nämligen illgråtit för hon inte ville äta och därför trodde jag hon kräktes av att hon var upprörd (vilket händer ibland). Men när hon även i morse la en hääärlig spya vid frukosten och bajset var av det gula slaget fortfarande börjar jag undra alltså... Och inte nog med det så är hon trött och slö, och sover sin andra gång idag och klockan är bara 12. Sovet är väl en blandning av både ingen energi för allt kommit upp och trött för hon är sjuk.

Bläää, jag har verkligen varit livrädd för att magsjuka ska komma hem till oss. För det första har vi en bebis hemma och för det andra så har jag hört så många mardröms berättelser och sprutande bajs och kräk överallt och för det tredje så vill inte jag ha det, hur ska jag då orka ta hand om 2 ungar medan Carl jobbar och för det fjärde tänk om både jag och Carl får det... han blir så ynklig när han är sjukt så det är...sjukt!

Men... jag är lite osäker fortfarande ändå. Hon kräks ju inte mycket, bajsar inte mycket heller. Det gör man väl? och får man ont i magen när man har masjuka? Det var så länge sedan jag hade det så jag har faktiskt ingen aning!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag blir så trött på BVC-tanter/barnläkare som tror att de är experter. Ingen är väl mer expert än mamman!!



Det är bra att du svettas, även om det är jobbigt. All vätska försvinner fint :)



Jobbigt att ha en magsjuk unge! Inte för att jag haft det någon gång. Kommer inte heller ihåg vad symptomen för magsjuka är. Men det är nog olika från person till person. Kolla sjukvardsradgivningen.se Länk- http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=30731



Om man läser där så verkar det som lilla Tyra fått magsjuka :/



Krya på er!!

2010-12-04 @ 16:45:14
URL: http://krakunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0