Godmorgon fredag!

BVC igår gick bra. Tyra har gått upp 400 gram sedan vi var är sist och vuxit nästan 3 cm! Härligt att allt går som det ska, nu kanske vi slipper komma in VARJE månad på kontroll när äntligen viktkurvan pekar uppåt och inte rakt. Annars så sa dem inte så mycket, hon var proportionerlig, duktig och allt det där dem säger om allas barn.

Tyra fick ju även sin andra svininfluensa spruta igår, och det märks! Veligare unge får man nog leta efter! Supertrött, vill leka, vill skratta, gråter och gnäller, jag tror även att hon börjar få lite feber för hon är varmare än vanligt, hon ligger nu på 37,5 men annars ligger hon på 36,5 grader. Hon sov längre imorse också, halv 7 stod klockan på när vi gick upp! Det är ju fan rekord! Det var till och med jag som råkade väckte henne, dum man känner sig då… när man äntligen kan få sova vidare så vaknar man själv och hostar till… eller i detta fallet fiser så hon vaknar. Jaja, i vilket all nu är hon jättetrött men ska INTE sova.

Jag är också jättetrött, eller mer seg. Det beror på de 3 ½ ölen jag drack ute igår med Stella och Moa. Jag visste inte att man kunde bli såhär seg på tre öl, jag la mig ändå klockan 11 igår kväll och det är en ganska normal tid för mig ändå… heja panodil!

Nu sitter Tyra bredvid mig och drar mig i håret och låter mmmmammmammmmuuu, jag borde nog försöka lägga henne igen. Har en känsla av att det blir en riktig brottningsmatch.

seg mamma och konstig bebis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0