Hur tänkte hon där?

Gudrun Schyman är ju fan helt bombad i skallen...

Kikade nyheterna imorse och vad ser jag? Jo en jävla tant som hellre slickar fitta än stryker en mans skojrta (typ) elda upp 100 000 kronor för att "påvisa skillnaden mellan kvinnor och mäns löner".

Visst det är förjävligt med ojämställdhet men ärligt!? Känns ju som att 100 000 :- skulle sitta bättre någon annanstans. Kanske skulle hon hjälpa utsatta kvinnor för det istället?! Jävla nöt alltså!
Ska bara påpeka att 100 000 (något mer) är det jag fick ut förra året och då levde jag "lyxliv" mot nu. Fattar ni hur mycket pengar det är, en familj skulle typ kunna leva ett år på de pengarna!


Kommentarer
Postat av: Jenny Haidarian

Irriterar mig som fan på det med, haha! Jävla slyna hon är alltså. Varför inte ge de pengarna till välgörenhet istället? Det var ju säkerligen inte hennes egna pengar hon eldade upp heller, det var säkert skattepengar!

2010-07-07 @ 12:00:58
URL: http://jennyhaidarian.blogg.se/
Postat av: Anne & Jenni

jaa vi vet, läste ju om det igår! Men har sprit o massa sån skit nu som jag tar på händer o såret så de lär inte smitta vidare till nån annan här endå hehe, pussar ju inte på nån heller så, de ser mkt bättre ut idag än på bilden den va ju bara äcklig :)

2010-07-07 @ 13:06:34
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0