En dos sov, tack!

Det är killkväll här (inte hos mig utan hos grannarna) det hörs på deras "skön"sång (och musikvalet, Eminem...). Jag vet inte om jag blir irriterad för jag är trött och vill sova men inte kan pga. allt tjoande eller om det är för att jag är vrålhungrig och känner lukten från grillen. Kanske en blandning?

Det kommer ta mig massor med timmar att somna idag, jag bara känner det på mig! Även om jag är trött av allt packande (blev 2 lådor, ska packa mer imorgon) och städande så kommer det bara inte att gå! Jag antar att det har med Carl att göra också.
Han ska ut ikväll och då sover jag alltid dåligt. Bläuuu! Jag som egentligen kan få sova en helt natt utan avbrott som jag annars får när Carl kommer från jobbet vid halv 1!
Carl kommer nämligen inte hem ikväll, det är en order från mig! Vi blir faktiskt nöjdas båda två så. Han har ingen tid att passa och jag slipper en full karl som vill prata känslor till morgonkvisten.

Hmf, jag kanske borde lägga mig i soffan och försöka sova där. Killarna hörs nämligen inte ut till V-rummet och så är det väldigt skönt att somna till TV:n när man är ensam. Eller alternativ 2. hämta in Tyra till storasängen, hon är som ett sömnpiller....
fast njae, vi sover så dåligt ihop. Det är nog bättre att en av oss är pigg och glad imorgon än ingen.

Ogod Natt


fy attan vad det är tråkigt att ha sönmnproblem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0