En glad tjej och "ässen" mamma

Vi är bästisar igen, jag och Tyra alltså. Snacka om att vända på en 5-öring! Idag har hon varit så härlig så jag knappt känt igen henne, humöret på tipptop! Enda gången hon skrek till idag var när hon fastnade under sin säng (vad hon gjorde där vet jag inte) och det är en mycket godkänd anledning till att skrika.

När vi handlade idag tyckte jag minsann att vi kunde få skämma bort oss lite. Billiga nöjen är något vi får ta till nu när inte våra plånböcker är så tjocka. En bit vattenmelon och såpbubblor á 27,50  kr blev vårt nöje idag. Det var vi helt klart värda! Vi satt ute och blåste bubblor och delade på vattenmelon innan vi gick in och storstädade toaletten.
Vi gjorde så att säga två flugor på smällen, bada/dusch och spola golv samtidigt! Alltid lika uppskattat. 

Förresten, jag har börjar gråta mer. För allt. Tecknat, nyheterna eller bara om Tyra gör något speciellt. Det har gått så långt nu så Tyra inte längre bryr sig. I början blev hon lite illa till mods och sa "mamma ässen" och gjorde ledsen min och såg besvärad ut. Nu är det mer att hon konstaterar "ässen" och går. Ni förstår, tårarna rinner ofta ner för mina kinder här hemma så min lilla tjej blivit van. Kanske bryr hon sig inte längre heller för jämt när hon säger ”mamma ässen” eller ”ässen” så börjar jag fnissa för jag kommer på mig själv och säger något i stil med "ja, mamma är lite ledsen, ibland blir mamma det, mamma tyckte så synd om nallen bara...nallen blev också ledsen" och då brukar hon kontra med ”nallen ässen”.

Nu ska det ledsna och illamående mamman snart gå och lägga sig.

GodNatt!


vi fick kattbesök ute i sommar solen,
sofie grannarnas katt jagade bubblor och gosade


Kommentarer
Postat av: Nikki

NEJ!!! Det jobbiga var inte att ge lösenordet till dig. Inte alls. Det var mer sådana som känner mig, alltså på riktigt. Som jag träffar, det var det som var fel. Visste inte att så många som känner mig läser min blogg det var det som blev så jobbigt.. Tycker det kändes mest okej med er som jag faktiskt aldrig har träffat och de som jag bara träffar ibland. Tycker INTE du är knäpp. :)

2010-06-15 @ 22:33:00
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: nikki

jag läste din kommentar nu.. haha. ska läsa ditt mail nu, jag fattade helt fel.

2010-06-15 @ 22:36:25
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0