Spunk!

Jag vet ett ord som är bättre än spunk och det är sammut! Vad det är egentligen? Ja, det kan man fråga sig. Ordet kommer i alla fall från en barndomsvän, så om man vill veta kan man ju fråga henne.

För en stund sedan kollade jag 4 avsnitt av Pippi Långstrump. Jag fick en box av min bästa Hanna med MASSOR av Astrid filmer. Det har blivit mitt kvällsnöje nu när jag sitter ensam och norsk tv inte har något att erbjuda, i alla fall inget som faller mig i smaken.

Något mer som inte faller mig i smaken just nu är chips, dipp och choklad, BLÄ! Här försöker man göra det mysigt för sig och i stället äter man alldeles för mycket bara för att man har tråkigt!
Det är verkligen trist att vara ensam på många vis. Om Carl ändå var ledig idag...imorgon och måndag också! Fan att folk på hans jobb inte kan sköta sig utan måste gå och få sparken! Nu drabbas ju faktiskt vi, framför allt Tyra och Carl som har alldeles för lite kvalitetstid ihop. Jaja, trösten idag är väl att det är röd dag och Carl får dubbelt betalt, då kan vi ju ha liiite kul för de pengarna när dem kikar in på kontot.

Nu ska jag lämna min dotter ensam i lägenheten en stund, JA jag ska faktiskt det! Jag behöver luft och få andas lite efter mitt frosseri och vad passar inte bättre då än att gå ut med soporna!?

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Stella

Hahaha. Sammut.

2010-05-02 @ 19:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0