v. 21 (20+2)

Nästa vecka åker jag till Borås en snabbis igen, jag har nämligen fått tid hos en Aurora-barnmorska och det är verkligen en tid jag inte vill missa!

För er som inte vet vad en Aurora-BM är så kan jag berätta att det är en barmorska som är specialiserad på förlossningsrädsla, och detta är något jag verkligen "lider" av. Jag kommer att få gå till henne ett par gånger innan jag själv ska föda eller inte föda. Vad ska man sägar? Hon ska nämligen på ett vis bedöma hur rädd jag är, vart min rädsla ligger och i slutända om jag får snitt eller inte. Detta ska bli jättespännande och hon kanske får mig att komma över min rädsla och få mig att vilja föda naturligt! Vem vet?

Annars så mår jag toppen fortfarande. Jag går så lite jag kan och det hjälper vekligen mig just nu! Att inte röra på sig för mycket, det vill säga att inte promenera halva dagarna verkar vara min foglossnings medicin. Bebisen har börjar SPARKA ordentligt! Hör och häpna! Med Tyra kände jag knappt några sparkar alls då hon i princip låg i säte från v. 24!
Men nu, nu får jag små kickar ibland åt alla håll och det är ju skitkul! Bebisen bor mest på högersidan av magen, precis som Tyra gjorde. Och vissa dagar ser jag riktigt gravid ut för bebin ligger på något konstigt vis medan andra dagar så är det bara som den vanliga gamla tjockis magen! 

Får be Carl fota av magen imorgon och slänga upp en bild, jag är helt kass på att göra det själv!

 

detta är när jag väntade Tyra, v.21 (20+2)


Kommentarer
Postat av: Lina

Skönt att det finns, det kommer jag att behöva i framtiden. Jag kan börja gråta vid tanken på förlossning och då planerar jag inte att bli gravid inom de närmaste fem åren ^^

2010-05-31 @ 21:38:04
URL: http://pajron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0