Barnens önskelista!

Detta med julklappar. Alla frågar vad ungarna vill ha i julklapp... det undrar jag också!?

Tyra har man ju en aning om vad hon gillar och vad man tycker att hon borde ha, så som en spis och en docksulky (men dessa saker är redan köpta!). Men Lilly, vad ska hon önska sig? Hon behöver ju egentligen inte så mycket. Jag menar hon kan ju "ärva" det mesta från Tyra. Hua, och så känns det som allt man önskar åt barnen är för dyrt också. Det känns som folk i allmänhet vill köpa många billiga saker i stället för kanske 2 lite dyrare.

Sedan kan man ju tänka långsiktigt också fick vi tips om, kanske behöver barnen något i vår som man kan köpa nu? Men då tänker jag bara på stora saker (= dyra saker) som en Brio sulky med åk-platta, en spjälsäng till Lilly (vill ha en vi kan måla som vi vill, en som inte har kulor på sig som Tyras och som man kan ta bort ena sidan på!) och säng till Tyra. Känns svårt detta. Tyra fyller ju år strax efter jul också och hon behöver verkligen få i ordning på sitt rum...tapeter och färg är ju inte så dumt att önska sig heller.

Här kommer i alla fall några tips på vad vi skulle vilja att våra barn hade och tror att dem skulle uppskatta! Den bilden med mycket saker är Tyras önskelista och den med lite saker är Lillys.

(Tyra önskar sig duplo också inte bara bitar det får hon redan utan gärna något paket med "människor" ev. "djur", pussel gillas också även pyssel saker går hem, Musses Clubhus är jättepoppis så en DVD med det är inte helt fel heller...hm? ja det var nog allt jag kom på utöver bilden)

 



Kommentarer
Postat av: Sophie

Vet precis vad du menar, tycker det är jättesvårt att komma på saker. Love har ju lyckats tajma in dop, jul och födelsedag på 2månader :O



Det jag kan kommar på till Love utöver det du skrivit är skinntossor, spargris, badleksaker, presentkort i någonbarnklädesaffär kommer ju alltid till användning.



Ha en fin dag! Kram

2010-11-25 @ 09:51:10
URL: http://hemmahossofi.blogspot.com/
Postat av: pauline

Annars en sän där Hoppleksak i gummi! Köpte en blå ren till brorsdottern, finns för 295 på www.roligaprylar.se



Kaninlampan är helt underbar min bor i hallen o barn på besök älskar den!

2010-12-04 @ 09:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0