Bloggen

Jag skulle börja blogga på rikligt igen sa jag va? Gick väl sådär kanske, det är mer än en vecka sedan mitt sista "riktiga" inlägg.

Saken är den att jag faktiskt tröttnat på bloggandet en del. Bloggen har verkligen inte samma betydelse för mig längre. Det känns inte längre så nödvändigt att skriva av sig och berätta om våra ganska meningslösa dagar. Jag har ju nu mera Carl hemma hela kvällarna och alltså har jag en riktig person att bolla med istället för bloggen och mig själv. Var jag otydlig nu? Kanske är någon som förstår vad jag menar?

Det känns i vilket fall ganska kluvet detta med bloggandet. Samtidigt som jag saknar det liiite så känns det ganska skitsamma. Knappt någon som kommenterar så man vet inte ens om folk läser det man skriver, eller om man skriver om så tråkiga saker så folk inte ens vill kommentera! Eller vad vill folk läsa om? The list goes on!

Ja, jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra med bloggen i framtiden, vi får se helt enkelt.

Jag fortsätter ett tag till i alla fall... 


Kommentarer
Postat av: Nikki

Ungefär sådär känner jag också... Dessutom har mitt bloggande blivit som ett tvång, sjukt ju. Gör det för jag "måste".. Hoppas du fortsätter iallafall, gillar din blogg!!!

2010-11-21 @ 19:58:58
Postat av: Lulu

Tråkigt, men förstår vad du menar. För egen del har jag bloggen för att skriva av mig, men visst är det kul om någon läser också, och kanske vill kommentera. Jag har ganska många läsare om dagen, men jag får väldigt sällan kommentarer- så man undrar ju vilka det är som läser faktiskt. Jag läser din blogg iaf, är väl lite dålig på att skriva hej dock. Har dig på min bloglovin :)

2010-11-21 @ 20:13:29
URL: http://luluscastle.blogspot.com
Postat av: Emil & Hanna

NEJ, vi går in varje dag, flera gånger om dagen, Emil och jag, för att se om ni hittat på några nya hyss. I det sista har det varit ganska få spralligheter, men så är det med små, tiden försvinner och andra prioriteringar. Men SNÄLLA SÖTASTE ANKI - sluta INTE blogga!!!! <3 Jag älskar din blogg, och Emil älskar bilderna. Hur ska jag annars få reda på vad som händer i din värld??? ;-) Fruktansvärt självisk är jag!!!

2010-11-21 @ 21:31:37
Postat av: Anne & Jenni

bra fråga, de undrar jag med! :O FINNS KANSKE INTE SÅ MKT O GÖRA ÅT HORMONERNA, STRESSEN GÅR O GÖRA NÅT ÅT, oops caps ;D ska göra en portömmnin g på onsdag iaf hehe skönt!//J

2010-11-22 @ 08:41:51
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: solo

Ja läser ibland

2010-11-22 @ 17:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0