+ 1

BF + 1 enligt min kalander. Enligt UL så är det BF idag, faktiskt! (jag fick ju 3 datum 15 (barnmorskans), 16 och 17:de och valde själv att ta det som var i mellan allt, som jag sagt förut.) Tror dock inte på bebis idag heller i och för sig men man ju se det som att jag inte går lika långt över tiden i alla fall!

Det finns ett annat datum som klingar i huvudet hela tiden och den är 21. På rutin UL:et så sa hon som gjorde det att BF skulle vara då, men att hon inte fick ändra datumet för att man ska gå efter vad första UL:et visar vilket var den 17:de (som vi gjorde i vecka 12). Så nu sitter jag här och försöker vända hela saken till min fördel, att jo men det kanske är 21 som är det riktiga BF:et? (fast sammtidigt sa ju UL tjejen att det är möjligt att bebisen bara är liten vilket hon också är). Och en annan sak, om BF är 21 betyder det att Carl har typ supermannens spermier som kan leva aslänge i en annan kropp.

Aja, för att rädda mig själv och vända allt till min fördel så vänder jag nu på steken och säger att efter den 21 då, då kan jag börja klaga på riktigt!


Kommentarer
Postat av: Josefina

Tror jag skrivit det förr men vi hade bf på Stina 16/10 men hon kom 21/10. Sega dagar att vänta där på slutet. 20de var vi in på undersökning och de tänkte sätta igång på morgonen den 21 p.g.a. att det var för lite fostervatten kvar, men så satte värkarna igång av sig själv på kvällen precis när jag gick och la mig, ett "knäpp" i magen sen vart det fullt ös. 11.52 var hon ute :)

2010-10-18 @ 08:59:51
URL: http://sockiplast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0