List(igt!)

Vi har haft ett väldigt tomt utrymme i vardagsrummet. Det har diskuterats hejvilt med vad vi ska fylla ut det med. Men med 2 starka viljor, stilar och ja... med två personer och inte riktigt heller vet är det svårt.

Men så kom Carl på att varför inte göra den tomma platsen till Tyras egna lilla bibliotek/läs plats? Han (och jag) var nämligen väldigt trött på att "skälla" på Tyra varje gång hon drog ut massor med böcker från våra bokhyllor fast hon vet att hon inte får. Speciellt trött på att "skälla" när hon faktiskt satt och bläddrade fint i böckerna och ville läsa. Men principer är principer och en liten tjej får gärna "små ryck" ibland och gör sådant hon inte får även om hon gör det fint... Typ kastar böcker, river lite i dem... ja vi kan kalla det ovårdad läsning (Tyra säger att "boken flygej").

Jaja! Vi Gjorde i vilket fall en liten egen hörna till henne där hon kan ha sina favvo böcker framme! Exta mysigt blev det med hennes fårskinn och kuddarna jag sydde förra veckan, fast kuddarna blir inte långvariga där jag ska fixa en sittpuff istället!


våra bokfyllor...ganska mycket att riva ut.


Tyras egan hörna!


Några av favvo böckerna!
Kattboken, helt ny från farmor är redan en favortit hos katt-tokiga Tyra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0