v. 36 (35+0)

34 dagar kvar!
Det närmar sig och gud så skönt det känns!

Jag har de sista 2 veckorna haft så ont som jag hade i början av mina foglossningsbesvär, det vill säga jätteont! Foglossning slår ju inte bara till i ljumskar som kanske många tror. Nej, hela kroppen kan få sig en smäll för att hormonet (vilket vet jag inte, det sa aldrig min sjukgymnast) flödar runt överallt. Alla min leder knäpper för jag har så mycket ledvätska. Jaja, jag har sjukont i ländryggen, ljumskar, lår och rumpa. Vardagen blir väldigt ansträngt och Tyra får en mindre och mindre fartfylld mamma (med farfylld menar jag liksom inte lek utan bara vardagslivet). Därför vill jag ha ett slut på detta nu, och som jag skrev förra vecka, jag är berädd nu! Vilken dag som helst kan bebisen få komma för min del!

Läste igenom ett gamalt inlägg från v 27 (9 veckor sedan).

"Om si så där 1 månad, eller 1½ kommer jag helt klart ha tröttnat på att vara pereggo. Magen kommer vara stor, intimrakning ett minne blott och knytskor något man knappt ens vill titta på."

Jag kan ju brätta att magen känns ivägen ofta, intimrakning är ett minne blott och mina converse använder jag helst inte! Att börja sig ner och knyta är inte att föredra, ja ni ser jag hade så rätt så rätt!

Förresten, det här med förvärkar. Jag börjar tycka att det känns obehagligt vissa gånger. Jag menar fan, så ska det bli ännu värre! Herregud, det ända som peppar mig nu är att kunna leka med Tyra. Alla pratar om "tänk på belöningen" öööh, ja men vadå? Snitt är ändå det jag helst vill ha och jag tycker det skulle sitta fint med en belöning för mig som varit gravid i 9 månader tänk på den! 

Just det, så fort jag ställer mig upp eller sätter mig ner kommer det ut gas från mig också. Jag är som en pruttkudde.



Kommentarer
Postat av: Karin & Märta!

Ja, men.



Det kommer göra ont. Det kommer göra så ont att du kanske hinner önska dig död (och alla andra i det där rummet ett tag.



MEN, de är värt det sen - inte bara att du får 1 till finaste tjej. Du får sån kraft (nästan obeskrivlig), du blir världens starkaste kvinna på några timmar. DU har fött ett barn (som i sig är ett mirakel). DU och din kropp klarade det. Inte Carl, inte barnmorskorna i rummet och ingen annan än du klarar det. De du, något som borde skrivas in i cv:t!

2010-09-11 @ 23:15:26
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0