Varm om foten

Om man som vi har väldigt kalla golv och en tjej som ständigt har kalla fötter, med eller utan sockar, så tycker jag att man borde köpa dessa tofflor från Po P. Vi har dem och de är toppen!


195:- pengar, mjuka, varma och halkfria!


Kommentarer
Postat av: Nikki

Ungefär så känner jag med, mitt år har också varit skit så varför skulle det ändras nu?! har blivit ganska bitter och tar för givet att gå över 15 dagar igen. Ja, jag blev igångsatt 15 dagar över tiden. Det var helt okej eftersom kroppen redan gjort lite jobb, var öppen 2 cm och det var bara för läkaren att ta hål på hinnan så vattnet gick, sen fick jag dropp. tog inte jättelång tid, 8-9 timmar tills hon var ute. så som sagt, det var okej. det var dom där 15 extra dagarna som var skit, lipade varje dag, kände typ ingenting hade en massa sammandragningar som inte kändes bara att magen blev hård. nu vill jag känna på hur det känns när det sätter igång av sig självt. och gärna innan november!



jag tror jag ska ge mig på bb-väskan idag. bara för att. (inatt drömde jag att vattnet gick, önskade sååå at det var på riktigt).



skönt att du ändå känner dig lugn med en vaginal förlossning. förlossningen är det bästa jag varit med om så jag är väääldigt peppad!!

2010-09-27 @ 10:06:30
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0