En nypa sömn tack!

Usch vilka dåliga sovrutiner vi har. Det tar kål på oss alla, alla utom Carl, nej alla utom Carl och Lilly eller låt mig ändra mig igen.... alla utom Carl, Lilly och Tyra. Det är alltså bara jag som blir tokpåverkad av allt.
Så här er det ut hemma hos oss nu:

mellan 19:30 - 20:00 är Lilly i säng och sover för natten.
mellan 20:30 - 21:30 är Tyra i säng och sover för natten.
mellan 02:00 - 03:00 vill Lilly äta, tar ca en kvart
mellan 02:00 - 03:00 vaknar Tyra och gapar i panik efter nappen
mellan 04:00 - 05:00 vaknar Lilly, vill äta och börjar bajsa
05:30 har Lilly bajsat klart och är vaken
06:00 Tyra vaknar

För er utifrån ser detta kanske inte så konstigt ut alls (förutom Tyras läggningstid som är alldeles för sen för att vakna så tidigt!) men sanningen är att detta är skitdåligt! För mellan allt detta snarkar, pratar och hojtar Carl i sömnen. Det blir bara värre och värre ju mer våren kommer och hans allergi kryper fram. I och med att han låter så mycket så väcker han Lilly så hon har svårt att sova. Det i sin tur väcker Tyra ibland så man får gå in 700 ggr till henne. Vilket i sin tur gör så att Carl vaknar till för jag springer upp och ner ur sängen och då börjar han hojta och fråga mig saker ganska ljudligt och då vaknar Lilly... osv. Sen ska jag tillägga att stressen av att jag vet att jag kommer behöva vakna om kanske 30 min får mig att inte kunna sova, alltså det känns onödigt att somna gott och behöva vakna upp ur den goda sömnen för att sedan somna igen, då är det bättre att vara vaken. (Det är nog det största problemet)

V ilket fall så hatar såna här nätter! Jag har uppskattat att jag i snitt får sova 4 - 4,5 timmar om natten och det är på tok för lite. Inte konstigt att jag glömmer allt, somnar när jag sitter still och inte gör något (det är sant!) och har noll tålamod.

Och med detta långa inlägg kan vill jag bara säga JAG VILL SOVA TILLS JAG SJÄLV VAKNAR!

(åtgärder att vidta, sluta med  sovet på dagen för Tyra och flytta in Lilly till eget rum, köpa snarkpåster till Carl och slutligen...sluta med nappen snart!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0