Faran

Blir så jävla arg, jävla med alldeles för många ä:n!

Igår såg jag att Lilly hade något i munnen, bad henne spotta ut det (hon har lärt sig det) och vad får jag i handen? en jävla glasbit! Helvetas jävla skit alltså! Vilken ilska jag kände och känner!

I helgen hade Carl fest hemma och ett glas gick i golvet av någon av hans vänner (ett av mina favort glas på köpet!)... någon som dricker rödvin (jag har mina misstankar!) för det är nämligen rödvinsfläckar lite överallt märkte jag igår! Aja, ett glas kan gå för alla men när man har barn hemma, är det extra viktigt att få upp alla flisor som går!

Humhum! Arg och bitter blir jag och undrar kan män göra något rätt? När dem inte ens kan damsuga efter ett glas som gått i golvet för 3 dagar sedan! Jag bliiir tokig!

Tänk om Lilly inte ville spotta ut den och jag hade behövt gräva runt i hennes lilla mun efter glasbiten, det hande ju skurit upp henne innifrån. Någor mer som hade skutit upp henne innifrån är om hon hade svart den! Nu pustar jag ut av lättnad för inget hände, men hämtar andan igen för att det kunde hänt något!


Den största på biten på denna bilden hade Lilly i munnen
Och ja, jag vill faktiskt påstå att bilden är skalenlig!


Kommentarer
Postat av: Anna

Usch!!! Jag får rysningar bara av att läsa det! Tur att allt gick bra iaf.

2011-08-16 @ 17:31:49
URL: http://luene.blogg.se/
Postat av: Annie

Fan va dålig stil, precis som du säger får man ju vara extra noga med sånt när man har barn. De kryper ju omkring och stoppar allt i munnen..

2011-08-16 @ 18:18:43
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Postat av: Nikki

det där hände oss, eller hwila, när hon var bebis. bad henne spotta ut men hon vägrade och jag undrade såklart vad det var hon hade och körde in fingret skar upp mitt finger, men det värsta, hon började blöda i munnen. men jag lyckades iallafall få ut glasbiten. (Obs, det var inte jag som krashat glaser). nu för tiden OM något glas/porslin går sönder dammsuger jag typ maniskt och flera dagar irad. jag brukar också för säkerhets skull dra mina fötter mot golvet på det området där glaset gick sönder. mina fötter eller barnens magar = hellre mina fötter. ush.

2011-08-16 @ 19:06:37
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0