"Mia hade också kissat..."

Mia är Tyras docka (som var min från början). Hon hade visst kissat på sig imorse så Tyra tvättade henne i handfatet på badrummet. Kan man bli arg för en sån sak även om hon inte får gå in dit själv och klättra på toastolen (vi har haf en del olyckor där inne...). Nej knappast. Bara att spela med och ge Mia en handuk och blöja istället (vi får slänga henne på elementet sen för Mia är hälften gjort av tyg nämligen) och säga att nästa gång kan mamma hjälpa dig.

Visst är det svårt att veta när man ska "skälla" och inte. Det är ju inte konstigt att barn gör saker dem inte får, för ibland får dem ju göra sånt dem egentligen inte får... får får får, nej får får lam!


Kommentarer
Postat av: Josefina

Ja, det är svårt det där. För ibland gör de ju så charmiga saker så man kan ju bara inte bli arg, typ när man ser på henne att hon själv tycker att hon åstakommit något så vill man ju inte ta ifrån henne det, även om det blivit lite tokigt. Jag försöker hejda mig från "skäll" när jag tror att det inte är med avsikt det blir fel eller vad man ska säga. Man vill ju inte knäcka hennes självförtroende, men det är en fin balansgång det där. Det är ju urgulligt detta med Mia, hon lär och tar in, det kan man ju inte banna :)

2011-02-19 @ 20:00:05
URL: http://halksocka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0