Lilly sa "neeeej"

Lagom till middagen och utekvällen jag ska ha i kväll har Lilly börjat vägra flaskan. Bra va?! Härligt så härligt! Bara för att Lilly skulle vänja sig ytterligare lite började jag i torsdags att bara mata henne med flaskan. Hela torsdagen flöt på fint och hon var verkligen nöjdare än vanligt och sov längre perioder än hon brukar. Skitbra tyckte jag och tänkte att "Jo men nu kanske jag ska börja med endast  flaskan när det ändå går så bra".

Men så hände det något, och fråga mig inte vad! Igår började hon vägra. Skrik och panik varendaste gång flaskan nuddade läpparna. Tänkte att hon kanske inte gillade dinappen (varför skulle hon inte göra det egentligen? hon har ju ätit från den typen alltid!) så jag köpte en ny och en ny flaska, nej det hjälpte inte. Allt är på samma vis idag. 10 ml har hon fått i sig, fast då sov hon och bara snuttade på flaskan lite bara för att somna så där jättegott.

Skoj, nej!



Kommentarer
Postat av: Lulu

Oliver (nadias knodd) kan också säga nej, helt otroligt. Han gnäller typ ut "neeejjneeejj" när han exempelvis inte vill sitta i babysitern eller läggs ned i sin vagn osv. Haha, så jäkla roligt!

2011-01-29 @ 17:25:34
URL: http://luluscastle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0