Matkriget.

Matmatmat, detta eviga mat tjat.

Vi har problem med Tyras mat. Eller det är nog mer Tyra som har problem med sin mat. Varje måltid, i alla fall 8 av 10 ggr slutar i tårar, gap eller matkrig. Det är tröttsamt. Jag hatar att laga mat nu mera. Lusten är helt borta, jag vill inte ens äta med Tyra längre för jag vet att det slutar med ledsna miner på både henne och mig. Det räcker att ordet mat nämns hemma hos oss så säger hon "- Inte äta!". 

Så här var det i morse hos oss och detta är en bra matstund;


Kommentarer
Postat av: ponny

oj va "lessen" hon var då!! ahah

2011-01-31 @ 12:54:02
Postat av: KariN

Tyra då! Märta är rätt lik, de råd vi fick höra kommer nu som funkat ok för oss. Barn svälter sig inte, de äter när de är hungriga. Så laga du mat, duka till alla men låt henne springa. Hon kommer, kanske tar ett tag innan hon kommer till bordet. De tog några dagar för oss. Kanske är jätte kul till en början att få leka istället för att äta, men hon kommer tillslut vilja sitta där med er och äta.

2011-01-31 @ 16:00:25
URL: http://attanskarin.blogg.se/
Postat av: Emil & Hanna

Vad jobbigt!!! Stackars er. Hoppas mat blir ett lättare tema efterhand. Emil har också en "rolig" matperiod om dagen. Han ska inte sitta i stolen men gå runt medan han äter. Sitta still och äta, nej vet du vad. GÅ hela dagen är mottot ;-) Då äter han som en häst (en liten i alla fall ;-) )

2011-01-31 @ 20:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0