Min lördag

Lördag. Min dag i veckan att gå upp. Det är ganska mysigt ändå. Gosa ensam med Tyra, slumra på soffan och blogga (något som jag gör allt för sällan). Jag har verkligen svårt att hitta tid och lugn till bloggandet. Egentligen skulle jag vilja sitta vid vår stationära dator för där har jag PhotoShop och jag hatar att lägga upp oredigerade bilder som jag gjort det sista (för jag använder Carls jobbdator). I-lansproblem eller vad?!

Det har varit en dra vecka. Tyras nya tider på förskolan funkar bra för oss båda. Jag får ut så mycket mer av dagen och Tyra märker nog inte så mycket skillnad. Att sova på skolan har gått bra. Första dagen somnade hon utan problem. Andra dagen ville hon inte sova och den tredje dagen tog det henne 20 min att komma till ro och somna. När hon väl somnat har hon sovit ca. 1,5 timma vilket är helt ok. Vi har i alla fall gjort det klart för dem på förskolan att hon för vår del inte behöver sova om hon inte vill. Antingen får hon somna i vagnen på väg hem och få sig en tupplur eller så blir det inget sov alls. Jag skulle ju helst av allt vilja plocka bort sovet. Den dagen hon inte sov somnade hon i tid på kvällen. Innan halv 9 och sov till 7! Det hade varit riktig lyx! Men sammtidigt så tror jag hon behöver sig en lite lur på dagarna (bara det att Tyras lurar gärna är mellan 2-3, ibland 4 timmar!)

Annars så har Tyra lyckats bli sjuk igen. Snor och slemhosta (kronisk förskolesjukdom helt enkelt!). Carl har blivit sjuk, halsont och keln lider han av. Och slutligen, jag har blivit sjuk! Jag har drabbats av halsont, snor, slemhosta, täppta öron och huvudvärk. Heja alla oss! 


ni ser, ingen lugn och ro direkt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0