Sitter just och ammar på coop. Sitter så a...

dsc00181 (MMS)

Sitter just och ammar på coop. Sitter så att ingen ser. Folk verkar bli stötta av att man ammar offentligt. Varför undrar jag? Det har gjort mig lite reserverad, något jag aldrig varit tidigare då jag skulle kunnat amma mitt på torget... Är det ok att amma offentligt eller ska man gå undan?


Kommentarer
Postat av: Annie

Jag känner likadant, jättejobbigt att amma när man är ute på stan och så. Finns ju liksom inga direkta bra ställen att sitta på heller.. Alltid är det nån som stör sig.. Suck!

2011-01-28 @ 14:21:10
URL: http://anniemolarin.blogg.se/
Postat av: Nikki

amma offentligt! man måste ju få ge sitt barn mat för sjutton! haha. fattar inte hur folk kan bli stötta av det där.. men jag ammar offentligt, men försöker dölja lite så att jag inte visar för mycket hud. men det är mest för min egen skull. :)

2011-01-28 @ 16:29:00
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Lulu

Jag har verkligen inget emot när mödrar ammar sina barn offentligt, däremot tycker jag att man kan skyla bröstet lite (har nämligen sett mammor gå toppless mer eller mindre på fik- skulle reagera likadant på män) så får ju barnet ro, och slipper allt runtomkring.

Tycker att det är skitdåligt att det inte finns några lugna, mysiga utrymmen i varuhus dit mammor kan gå och amma sina barn om de vill komma undan stöket och bullret. Barn måste ju äta, och det är ju hur naturligt som helst. Men, jag antar att många ser den sexualiserade bilden. Kvinnor kanske blir sotis på mannen som gillar kvinnobröst och tittar(?)- även när en liten knodd äter mat.

2011-01-29 @ 16:52:23
URL: http://luluscastle.blogspot.com
Postat av: Sophie

Med Joline tyckte jag det var jätte jobbigt att amma offentligt, dels därför jag slutade efter ca 4mån. Den här gången känner jag anorlunda, och har inga som helst problem att amma offentligt. Lägger ofta Loves snutte filt över hans huvud och upp mor min axel så att ingen skall känna sig obehaglig i min närvaro :)

Men snart börjar väl folk titta ändå när jag sitter med en dunderklump i knät haha.



Ha en fin kväll med goda vänner!

2011-01-29 @ 20:07:37
URL: http://hemmahossofi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0