Tomt i lådor och skåp

Lilly växer fort. Hon drar nu str. 62 i kläder och 56 är i princip ett minne blott!

Det betyder att det är dags att rensa bland bebiskläder, vilket jag gjort den senaste veckan. Vad som ska sparas, slängas och säljas. Jag säljer nästan allt! Finns ingen mening med att spara massor av kläder. Här sparas det bara ett fåtal plagg från tjejerna som minne. Jag menar, varför ska vi sitta på 1, 2, 3 kanske 4 flyttlådor med bebiskläder (0-1 år) i slut ändan?!

Det är inte helt smärtfritt att sälja av och skänka bort. Man har så mycket minnen till dem. Men hur mycket man än vill så får man inte tillbaka det roliga som kläderna varit med om utan det finns ju inom en, sen så har jag ju massor av bilder med tjejerna i kläderna och det är ju bättre minnen än kläder dem aldrig kommer att kunna använda igen.

Mammakläderna ryker också. Jag är färdig med dem nu. Blir det fler barn (och då talar vi om år!) så finns det alltid nya i affären. Nu kan mina gamla kläder få komma till användning av någon annan gravido som vill känna att något passar.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Duktig du är. Jag är lite för emotionell. Jag ska dock rensa och sälja/skänka/slänga sådant som vi ärvt och som jag nästan aldrig använt. Men jag vill spara till nästa unge och använda (om det blir en pojke). Vissa plagg är även rätt unisex.

2011-01-11 @ 21:46:00
URL: http://krakunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0