Ångesten entrar

En bild säger mer än tusen ord?


Vad tror ni att det handlar om? RÄKNINGAR vad behöver man annars ta fram miniräknaren till...? Finns ju inga så stor summor man inte han räkna i huvudet (säger jag som nääästan kuggade matte A, haha!).

Jag vet inte, men ränkningar är så fruktansvärt ångestladdat för mig. Man hinner knappt betala sina räkningar från månaden innan, innan man får nya till kommande månad. Fy i helvete rent ut sagt! Hur många veckor har man i månaden när man inte har ångest över det ekonomiska? Man hinner typ med 2... Vecka 1 är man lycklig för att räkningarna är betalda, vecka 2 börjar man få hem nya räkningar (då är den förstörd för man ser summorna, och får räkningar man inte alls hade räknat med) och vecka 3 är man lite nöjd för man har pengar kvar på kontot att spendera på lite skoj med familjen och på sig själv till att 4:de veckan ha ångest för att man är pank och att man snart ska betala alla dessa räkningar som gör att man känner sig lusfattig!

JAG VILL VARA 30 ÅR, HA ETT JOBB MED BRA BETALT OCH EN BUFFERT SÅ JAG KAN ÅKA UTOMLANDS! puh...

Tur är väl att denna månaden är ganska "lätt". Vi har väl ungefär utgifter på 15.000 och då är ALLT inräknat (som mat, blöjor...ja och räkningar såklart!). 15.000 delat på 2 är inte så mycket ändå, hade ju kostat oss lika mycket (eller mer!) att bo ensamma i var sin lägenhet i denna storleken, eller snäppet mindre.

Nog babblat. Denna veckan ska jag stoppa ångesten i rumpan för det är ju inte för ens nästa vecka man behöver betala dem!


Kommentarer
Postat av: Anna

Erkänn, visst är de så! Du har typ några dagar på dig när du andas ut och känner hur skönt de är att de är fixat. Så ser man den där jävla postmopeden och en käck kille som lassar ner nya irriterande kuvert med en jobbigsiffra och ett datumkrav! Undra om de var bättre förr när man levde i skogen, hade kor och höns och alla bodde i samma kökssoffa och mor brann upp när hon lagade mat eller födde fler barn? Jag tror de är bättre nu, för de finns ju kabel tv och sushi! Men ekonomin är fan inget rolig grejj! :(

2011-07-18 @ 20:22:13
URL: http://luene.blogg.se/
Postat av: Karin

Dom dummaste räkningarna är de som kommer preciiiis innan de ska betalas. Då man tror man har allt klart och fixat. Ofta är det någon dum djur försäkring eller liknande.

2011-07-19 @ 09:00:17
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com
Postat av: Lulu

Usch ja, räkningar är inte kul. Både jag och Morgan ser till att ha så lite utgifter som möjligt i månaden. Allt som allt brukar det bli ca 5000kr tillsammans. Jag är superglad att vi investerade i en bostadsrätt med billig avgift :D När vi hade hyresrätt, hamnade vi på ca 12000kr.

2011-08-18 @ 23:08:41
URL: http://luluscastle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0