Barndommsminnen

Picnic var planen för dagen. Det kändes liksom sådär när man vaknade och såg att det regnat under natten. Jag menar man vill ju gärna inte blir blöt om stjärten!

Det blev lunch och fika hos mig istället med mina två fina barndomsvänner, och båda har bebisar! E´s tjej är 2 veckor äldre än Lilly och M´s kille är si sådär 1 månad, alltså tokliten! Barnen busade (inte den minsta, han sov mest) medan vi tjötade. Jag gjorde en skitgod ljummen kycklingsallad till lunch som jag inte fick ta del av, tyvärr. M hade med sig fika som såg hur mumsig ut som helst men stark som jag så käkade jag inget! Jag drack bara lite kaffei! Jag som är chockadmonster slickade inte ens på chokladkakan, inte en smula fick jag i mig!

Efter fikat sprang jag ner i källaren och fiskade lite bland mina lådor och fick med mig fotoalbum, skolkataloger och minnesböcker upp. Vi hade lite nostalgitipp och mindes allt kul vi haft ihop. Vi insåg även hur olika minnen vi hade från vår "storhetstid", och det var väldigt kul att få höra lite nytt.

En helt fantastiskt dag men två fina tjejer, vad med kan man begära? Av sånt blir man på bra humör (även om man ett trotsmonster... terrorist).


goda salladen


dragkamp om grejerna blev det


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0