Floppis?

Loppisen igår blev mer eller mindre en plopp. Dem kan inte fått sålt mycket alltså, för det var lite mycket (och samma grejer) kvar när jag kom tillbaka för att hämta mina saker som inte blivit sålda. Och det var rätt mycket som inte blivit sålt av mina saker måste jag säga. Men jag kan föstår, folk är där för att fynda i 10 kr klassen, men jag vägrar att sätta en prislapp på en 10a för mina kläder. Dem är heltenkelt i för fint skick! Jag fick i alla fall sålt alla mina skor, det var inte dåligt. Eller, inte ett par som vi fått för längesen av en gamal bekant. Men dem är så fula, så jag förstår det, hahahahah!

Själv hittade jag 3 plagg, 1 leksak och ett pussel till Tyra. En kattklänning från Me and I, en rosa Polarn o Pyret kjol och en jeansklänning med Pippi Långstrump på. Bara saker Tyra gillar. Måste nog säga att jag ändå är nöjdast med leksaken som var en helt ny Paul-docka (Sindys kille) i orginalförpackning från i början av 90-talet nån gång. Han ser tok-bögig ut, hahaha! Allt detta fick jag av summan 110 kr. Klart värt besväret att stå och rota lite.

Och tack Anne för du agerade chaffis för mig hela dagen.


ni er ju, ganska lite folk...


Kommentarer
Postat av: Karin

Tråkigt, men här nere hos oss finns de speciella loppisar för just märkeskläder. Bara "fina" kläder och visst man kan fynda men priset är ändå OK för en säljare.

2011-10-02 @ 10:05:25
URL: http://kaarinlinneamaria.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0