Julklappar

Hur gör ni med julklappar till era barn (om ni har några)? Vi hos oss har bestämt att vi bara ska köpa en julklapp till var och en. Det känns ganska snålt men samtidigt vet vi ju att dem kommer få määängder med leksaker från annat håll. Redan förra året kändes det alldeles för mycket för Tyra. Hon har liksom inte lek med vissa av sakerna mer än 4-5 ggr och det är snart 1 år sedan hon fick dem!

Till Tyra som har sina Pippi och utklädnings-tokiga dagar har vi bestämt oss för en Pippi-maskeraddräkt och tillbehör. Det kommer ju gå på en slant ändå, men det fina med mitt jobb är att jag har lite rabatt på Lekmer så självklart kommer jag beställa hela paketet där ifrån (om det är någon mer som ska beställa pippidräkt så har den 6% rabatt för alla just nu... lite kan göra mycket i julklappstider). Till Lilly har vi ingen susning, men det kommer väl snart.

vaaa, skulle väl klä henne finemang!


Kommentarer
Postat av: Cicci

vi gör samma sak barnen får 1-2 saker av oss...blir ju alldeles för mkt och rätt som de är så har dom blivit såna skrikiga tjuriga bortskämda skitungar som jag hatar! och vems fel är det? jo föräldrarnas...tindra fick förra året även plocka ihop saker som hon inte lekte med och det skänkte vi bort..varför ska ungar ha 1000 saker liggandes som de inte leker med? nehedu inte här hemma i alla fall :)

2011-10-26 @ 15:03:29
Postat av: Andréa

Vill gärna se Tyra i den på dagis i så fall ;)

Kram

2011-10-26 @ 15:33:46
URL: http://smultronstalllet.blogg.se/
Postat av: Nikki

Vi har väl tänkt lite samma. Det blir inte mycket julklappar från oss till barnen. Kanske varsin grej, max två, det beror lite på. De får ju, som sagt, ändå så mycket grejer av andra troligtvis. Först tänkte vi att hwila kunde få en barnsäng, en riktigt hon har en vuxensäng nu och det känns mysigare med en barnsäng. Så jag letar tokmycket efter en gammal 50-tals säng till henne i julklapp.sv: ja, alltså, vi vill ju itne tvinga henne på något sätt men sedan vi satt upp klistermärkesschemat så har hon kissat ner sig 1/4 gånger. Innan var det 4/4, så det verkar som att det funkar. Det svåra blir väl kanske att vänja av klistermärkesbelöningen? eller jag vet inte. Men skönt att det gick bra för Tyra. Hur gammal var hon? hwila är ju 2 år och 4 månader nu så hon känns lagom ålder, och så känns hon mogen också. och det är väl viktigast, att de känns mogna.

2011-10-26 @ 21:26:46
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Julklappstjejen

jag tycker att det är en jättebra idé att bara ge en julklapp till sina barn! fler leksaker ger inte lyckligare barn, som vissa verkar tro.

2011-11-05 @ 18:28:33
URL: http://www.presenttips.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0