Det verkar svårt att diagnostisera barn

Vilken "turbolent" tisdag vi fick. Barnen vaknade alldeles för tidigt och det resulterade i en alldeles för trött mamma. Jag har väldigt svårt att sova när jag är ensam så jag somnar så fruktansvärt sent. Egentligen får jag väl skylla mig själv.

I vilket fall. Tyras finger var inte brutet, men om hon om 2-3 dagar fortfarande inte vill greppa och använda handen (ja för hon vågar inte det nu) så ska vi återkomma, då kanske de behöver röntka. Lillys utslag var visst blöjexem som spridit sig i samnband med febern om jag förstod det rätt!? Jag vet inte... varför skulle hon få det nu helt plötsligt? Jag tror ju inte Carl glömt att byta bjöla på henne i helgen när jag vart borta. Jag litar tyvärr inte rikigt på den diagnosen, men vi får se hur salvan hjälper. Är det inte bättre om ca 1 vecka så ska vi återkomma. Det verkar svårt att diagnostisera barn.

Läkaren vi träffade tyckte att tjejerna hade otrevlig slemhosta och skrev ut hostmedicin till dem, han lyssnade även på mig och tyckte även jag skulle smaka av den så vi fick en mega flaska.

Så, allt gott slutet gott? Nej, idag vaknade Tyra med 38,5 graders feber.
  


det mysiga med gårdagen var att min Ponny var här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0