Monstermamman ryter till

Igår vart det inte mycket aktivitet här. Man kan säga att jag var mer eller mindre lamslagen hela dagen. Låg jag inte och sov satt jag på toa. Hua, antar att det var någon matförgiftning eller så var det världens kortaste magsjuka, min pappa trodde mer på stress. Vi får väl se vad magen säger idag när den får i sig lite mat (den knorrar nått så jävulskt!)

I vilket fall kunde jag inte ta hand om barnen igår, och som tur var så var min mamma hemma från jobbet så vi kunde vara där. Inte alltid man behöver barnvakt åt sig själv.

Lilly är förövigt frisk och är på försklan. Tyra däremot har skyhög feber i perioder. I natt fick jag meddelande av Carl om att hon hade 40 grader, krampade och hade trillat ur sängen av något tryck hon haft. Stackare. I morse när jag kom låg hon på sin vanliga temp men jag tror nog att den höjts nu, för hon grinar och skriker för allt. Det är nu man önskar att man vore döv, och att grannarna var döva.

Det är nämligen så att för att få Tyra att sluta skrika, alltså gapa/skrika och slåss så måste man använda monster rösten, och den är inte att leka med kan jag lova. Den dånar i hela trapphuset.

Nu hoppas jag på att lilla monstret lugnar sig så vi kan mysa och pyssla hela dagen som vi planerat.


innan "hell broke luce"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0