Lediga

Det känns som jag har varit vaken halva dagen redan. Får jag lägga mig nu? Lilly ska väl snart sova middag? 
 
Nja, Lilly sover nog inte alls idag, hon fattade grejen med vintertid väldigt snabbt och vaknade inte alls sådär tidigt som Tyra gjorde (hon har alltid haft vett att sova längre än sin syster). Jag känner på mig att det kommer bli endel dryga mornar här en vecka framöver, jag tittar redan i kors.
 
Jag har tänkt på en sak, det är först nu jag förstått alla de där artiklarna i alla föräldratidningar jag plöjt igenom som handlar om "de trötta småbarnsåren". Bebistiden är ju inget att klaga över, då får man faktiskt sova när bebisen sover, men nu när barnen är stora och antingen inte sover alls, eller bara slummrar till i bilen... det är nu det är svårt. Det är nu de trötta småbarnsåren börjar. Ibland känns det som att gå i filmjölk, eller turkisk yoghurt.
 
I vart fall, idag är vi lediga. Skolan som barnen går på har utbildning, och resten av veckan är det höstlov. Tyvärr får dessa kids vara på skolan ändå. Men man får vara tacksam för det lilla, en dag tillsammans som inte innefattar VAB och innesittande, utan vi kan gå ut, göra saker och träffa människor! Tråkigt nog har vi inte tur med vädret så jag antar att vi blir inne ändå (mummelmummel regn helvete!)
 
det ser fattigt ut på smörgåsarna (dom har ju bara ätit 3 skinkskivor var...)
 
Och tvätt ska vikas och förmodligen hängas också, det är verkligheten alltid ett tvättställ i vardagsrummet  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0