Till mitt namnsdagsbarn

Igår hade Tyra namnsdag. Detta firades väl inte värst mycket...inte mer än att vi (+ Hanna och Emil) tog oss till IKEA. Egentligen skulle jag bara köpa två rosa plastlådor som jag tidigare skrivit om, men såklart blev det en del saker till som trillade ner i den stora gula påsen till Tyra, det var ju ändå hennes namnsdag!



Lite köksgrejer, så hon har egna och slipper leka sönder våra. En ny lama, vit fot och en ljusrosa skärm + 2 rosa lådor då! Hon behövde verkligen ett litet lyft i sitt rum. Något jag tänk att göra länge men som aldrig blivit av bla. för ingen har kunnat åka till IKEA och köpa möbler, lite svårt att ta bussen själv och göra det.

I och med flytten till Borås till sensommaren/hösten så kommer vi inte behöva åka till IKEA och köpa några mer inredningsgrejer till Tyrisen nu, det får bli när vi flyttar sen, men i vilket fall kände jag att jag bara var tvungen att göra något åt hennes ganska så tråkiga rum. Och bra blev det, tänk vad en lampa och två superbilliga plastlådor kan göra alltså! (Skulle i och för sig vilja ha upp något på väggen också, få ta mig in till stan och köpa de där målardukarna och fingerfärg snart, hur seg får man bli?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0