På middag

Igår var vi på på middag (som sagt) hos Carls arbetskompis. Både han och hans fru är kockar. Vi blev bjudna på väldigt god mat (hade inte förväntat mig något annat faktiskt) och trevligt sällskap. Runt halv 8 kom deras dotter A hem och Tyra fick någon att leka med. Inte för att det gick någon nöd på henne direkt, hon fick nämligen ett helt rum för sig själv med nya leksaker att riva i, vilken lycka!

Tjejerna lekte bra tillsammans och det var jättekul att se Tyra med ett annat barn. Tyra träffar ju inte så mycket barn utanför förskolan som är i hennes ålder, tyvärr (så om du har ett barn mellan 1-3 år så kom hit och lek! de får stöka hur mycket dem vill bara dem har det roligt!!!). Flickorna fikade, dansade och youtubeade (små barn kan visst det mesta!).

Tyvärr tog kvällen slut lite väl hastigt. Faktiskt tog den slut precis när vi trodde den börjat. Tyra hade somnat, Lilly också (nästan i alla fall) och lilla A var på god väg mot sängen så hör vi "maaamma, paaappa, ääääööööh!" och massa snyfft! Carl går in till Tyra som vaknat och kräkts! Lång historia kort, vi gick hem.

Hoppas att vi nästa gån antingen har barnvakt eller mindre kräk.


Tjejerna fikar


Kommentarer
Postat av: Nikki

Hade vi bott lite närmare så hade vi lätt kommit och stökat ner hemma hos er. :D

2011-01-23 @ 14:54:38
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0