Lilly Viola 1år



Tänk att världens finaste Lilly blir 1 år idag. Just nu för 1 år sedan kom jag hem till mina föräldrar efter att ha lämnat Tyra på förskolan. Jag facebookade och messade förbrilt med folk om tips på hur jag kunde underlätta hela värkarbetet när det skulle sätta igång på riktigt, och om detta verkligen äntligen hände på riktigt! Alla ni fina som hjälpte till, tack! Alla tips ni gav stärkte mig och fick (jag lovar!) allt att gå så himla smidigt! Här kan ni läsa mina förlossningsberättelse.

Min lillalilla tjej är officiellt ingen bebis. Hon är en liten flicka nu. 1 år känns ändå som gränsen för barn och bebis. En lite magisk ålder. Nu får hon gör vissa saker som, använda vanlig nässpray och hon får äta saker som gurka, sallad och honung. Konstigt att en viss ålder avgör så mycket saker.

Lilly är det riktigt busfrö som älskar att gosa i famnen. Hon är generös med pussar och kramar. Hon går överallt, och tjoar och pratar massor. Hon är bestämd som i i norden, och blir riktigt stött när hon inte får som hon vill. Lilly är ett litet matvrak om tiden är rätt. Hon äter allt, tillskillnad från sin syster. Lilly vet hur katten, hunden och bilden låter. Hon har börjat dansa massor när hon hör musik eller om man sjunger. Det händer små saker hela tiden i hennes utveckling, och det är så kul att se henne bli en liten flicka.

Även om hon inte längre räknas som bebis kommer jag behålla henne där ett tag till. Jag orkar inte hela proceduren med att sluta natt äta. Det tar för mycket på krafterna, så vi kan lika gärna ha det så ett tag till. Hela nätter kommer tillslut...

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis Lilly!! :)

2011-10-27 @ 13:55:58
URL: http://luene.blogg.se/
Postat av: Andréa

Grattis söta Lilly på din stora dag!



2011-10-27 @ 15:14:52
URL: http://smultronstalllet.blogg.se/
Postat av: nikki

Grattis sötaste Lilly!



så stor hon har blivit. håller med dig. nu är hon en liten flicka, inte bebis. Härligt! :)

2011-10-27 @ 18:45:28
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0