Plötsligt blev midjan liten

Saaakta som ett litet frö förvandlas till en blomma, lika sakta går det för mina siffror på vågen att förvandlas. Men jag ska inte gnälla, för dem gör ju just det jag vill, förvandlas, ändras och blir lägre!

Igår när jag gjorde lite intima grejer på MVC så passade jag på att ställa mig på vågen som jag vägt mig på så många gånger förut. Med kläder på hade jag gått ner 4,1kg. Ja så självklart drog jag av lite extra för mina jeans, t-shirt och kavaj och rundade av det till 4,5 kg. Nästan 5 kg! Inte så illa pinkat om man tänker på att jag inte alls tränar så mycket som... hosthost jag borde. Och hosthost igen, haft unnardagar utan dess like!

Lite glad och lite besviken, det är bra! Besvikelse ser jag som något bra helt enkelt, alla borde vara lite mer besvikna på sina kroppar då kanske alla hade gjort något bra av det hela i stället för att gnälla? Det ger en bara mer motivation att fortsätta helt enkelt!

Jag fortsätter kika lite på vad idealet för mig kanske skulle kunna se ut som, och tycker detta är något bra att sträva efter. Slimmat men kvinnligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0